HEXAMINE

Short Description:

HEXAMINE Hexamine utamané dipigunakaké minangka ngruwat agen plastik lan resin, agen katalitik lan foaming agen plastik amino, karet vulkanisasi accelerator (accelerator H), anti-shrinking agen kanggo tekstil lan ing. Iku sintesis organik saka bahan mentahan digunakake ing produksi chloramphenicol ing industri pharmaceutical. Content: Moisture 0,20%, Ash 0,021%, kang nyoto kajelasan omben-omben, logam Heavy (IN Pb) 0%, klorida (IN C1) 0.013%, Sulfat (IN SO4) 0,02%, Amonium (IN NH4) 0.0009%


Detail produk

Tags Product

HEXAMINE

Hexamine utamané dipigunakaké minangka ngruwat agen plastik lan resin, agen katalitik lan foaming agen plastik amino, karet vulkanisasi accelerator (accelerator H), anti-shrinking agen kanggo tekstil lan ing. Iku sintesis organik saka bahan mentahan digunakake ing produksi chloramphenicol ing industri pharmaceutical.

Content: Moisture 0,20%, Ash 0,021%, kang nyoto kajelasan omben-omben, logam Heavy (IN Pb) 0%, klorida (IN C1) 0.013%, Sulfat (IN SO4) 0,02%, Amonium (IN NH4) 0.0009%


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    
    Tampilan Online Chat!