HEXAMINE

Краток опис:

HEXAMINE Hexamine главно се користи како лекување агент за пластична и смола, каталитички агент и пенење агент за амино пластика, гума вулканизација педалот за гас (гас H), анти-намалување на агент за текстил и така натаму. Тоа е органски синтеза на суровини кои се користат во производството на хлорамфеникол во фармацевтската индустрија. Содржина: 0.20% влага, пепел 0,021%, привидна на алкохол јасност, тежок метал (во Pb) 0%, хлорид (во C1) 0.013%, сулфат (IN SO4) 0,02%, амониум (IN NH4) 0,0009%


детали за производот

Тагови производ

HEXAMINE

Hexamine главно се користи како лекување агент за пластична и смола, каталитички агент и пенење агент за амино пластика, гума вулканизација педалот за гас (гас H), анти-намалување на агент за текстил и така натаму. Тоа е органски синтеза на суровини кои се користат во производството на хлорамфеникол во фармацевтската индустрија.

Содржина: 0.20% влага, пепел 0,021%, привидна на алкохол јасност, тежок метал (во Pb) 0%, хлорид (во C1) 0.013%, сулфат (IN SO4) 0,02%, амониум (IN NH4) 0,0009%


  • Претходно:
  • Следно:

  • Поврзани производи

    
    WhatsApp Онлајн Chat!