hexamine

Përshkrim i shkurtër:

Hexamine Hexamine përdorur kryesisht si agjent shërimin për plastike dhe rrëshirë, agjent katalitik dhe shkumë agjent për amino plastike, gome vulcanization katalizator (përshpejtues H), anti-ngushtim agjent për tekstile etj. Kjo është sinteza organike e lëndëve të para të përdorura në prodhimin e chloramphenicol në industrinë farmaceutike. Përmbajtja e: lagështi 0.20%, ash 0.021%, të dukshme qartësie pijeve, metali rënda (NË Pb) 0%, chloride (IN C1) 0.013% sulfat (IN SO4) 0.02%, amoniumi (IN NH4) 0,0009%


Detail Product

Produkt Tags

hexamine

Hexamine përdorur kryesisht si agjent shërimin për plastike dhe rrëshirë, agjent katalitik dhe shkumë agjent për amino plastike, gome vulcanization katalizator (përshpejtues H), anti-ngushtim agjent për tekstile etj. Kjo është sinteza organike e lëndëve të para të përdorura në prodhimin e chloramphenicol në industrinë farmaceutike.

Përmbajtja e: lagështi 0.20%, ash 0.021%, të dukshme qartësie pijeve, metali rënda (NË Pb) 0%, chloride (IN C1) 0.013% sulfat (IN SO4) 0.02%, amoniumi (IN NH4) 0,0009%


  • Previous:
  • Next:

  • Related Products

    
    WhatsApp Online Chat!