inoculant

Përshkrim i shkurtër:

INOCULANT   The inoculant can promote graphitization, reduce white cast tendency, improve the graphite morphology and distribution, increase the number of eutectic regiment, refining matrix organization, and improve the plasticity and toughness of the product. It can be divided into different types ,such as: SI-BA, SI-ZR, SI-BI and so on. Specification Sheet: SPC. CODE NO. Si(%) Ba(%) Bi(%) Sr(%) Ca(%) Al(%) Fe(%) HSY-1 70-75 1.0-1.5 / / 1.0-1.5 ≤ 1.0 ...


Detail Product

Produkt Tags

inoculant

 

Inoculant mund të nxisë grafitizimit, të zvogëlojë prirjen bardhë hedhur, për të përmirësuar morfologjinë grafit dhe shpërndarjen, rritet numri i regjimentit eutetike, organizimin rafinimit matricës, dhe për të përmirësuar plasticitet dhe rezistencë e produktit. Ajo mund të ndahet në lloje të ndryshme, të tilla si: SI-BA, SI-ZR, SI-BI dhe kështu me radhë.

Specifikimet Sheet:

SPC.

CODE NO.

Si (%)

Ba (%)

Bi (%)

SR (%)

Ca (%)

Al (%)

Fe (%)

HSY-1

70-75

1,0-1,5

/

/

1,0-1,5

≤ 1.0

ekuilibër

HSY-2

70-75

2,0-2,5

/

/

1,0-1,5

≤ 1.0

ekuilibër

HSY-3

62-68

/

0,8-1,2

/

1,8-2,4

≤ 1.0

ekuilibër

HSY-4

68-75

/

/

0,8-1,2

≤ 1.0

≤ 0.5

ekuilibër

* Specifikim gjithashtu mund të kërkohet në kërkesën e konsumatorëve


  • Previous:
  • Next:

  • Related Products

    
    WhatsApp Online Chat!