HEXAMINE

Pondok Description:

HEXAMINE Hexamine utamana dipaké salaku curing agén keur plastik sarta résin, agén katalitik jeung foaming agén keur plastik amino, karét vulkanisasi akselerator (akselerator H), anti hargana murah agén pikeun tékstil jeung saterusna. Éta sintésis organik bahan baku dipaké dina produksi chloramphenicol dina industri farmasi. Eusi: Uap 0,20%, Ash 0,021%, nu katempo tina kajelasan Likur, logam beurat (IN PB) 0%, klorida (IN C1) 0.013% sulfat (IN SO4) 0.02% Amonium (IN NH4) 0.0009%


jéntré produk

Tags produk

HEXAMINE

Hexamine utamana dipaké salaku curing agén keur plastik sarta résin, agén katalitik jeung foaming agén keur plastik amino, karét vulkanisasi akselerator (akselerator H), anti hargana murah agén pikeun tékstil jeung saterusna. Éta sintésis organik bahan baku dipaké dina produksi chloramphenicol dina industri farmasi.

Eusi: Uap 0,20%, Ash 0,021%, nu katempo tina kajelasan Likur, logam beurat (IN PB) 0%, klorida (IN C1) 0.013% sulfat (IN SO4) 0.02% Amonium (IN NH4) 0.0009%


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    
    WhatsApp Online Chat!