INOCULANT

Pondok Description:

INOCULANT   The inoculant can promote graphitization, reduce white cast tendency, improve the graphite morphology and distribution, increase the number of eutectic regiment, refining matrix organization, and improve the plasticity and toughness of the product. It can be divided into different types ,such as: SI-BA, SI-ZR, SI-BI and so on. Specification Sheet: SPC. CODE NO. Si(%) Ba(%) Bi(%) Sr(%) Ca(%) Al(%) Fe(%) HSY-1 70-75 1.0-1.5 / / 1.0-1.5 ≤ 1.0 ...


jéntré produk

Tags produk

INOCULANT

 

inoculant nu tiasa ngamajukeun graphitization, ngurangan kacenderungan matak bodas, ngaronjatkeun morfologi grafit jeung sebaran, nambahan jumlah resimen eutectic, organisasi pemurnian matrix, sarta ngaronjatkeun plasticity sarta kateguhan produk. Ieu bisa dibagi kana tipena béda, kayaning: SI-BA, SI-ZR, SI-Karakter BI jeung saterusna.

Spésifikasi Lambaran:

SPC.

Kode NO.

Si (%)

Ba (%)

Bi (%)

Sr (%)

Ca (%)

Al (%)

Fe (%)

HSY-1

70-75

1.0-1.5

/

/

1.0-1.5

≤ 1.0

Kasaimbangan

HSY-2

70-75

2.0-2.5

/

/

1.0-1.5

≤ 1.0

Kasaimbangan

HSY-3

62-68

/

0.8-1.2

/

1.8-2.4

≤ 1.0

Kasaimbangan

HSY-4

68-75

/

/

0.8-1.2

≤ 1.0

≤ 0,5

Kasaimbangan

* Spésifikasi ogé bisa dipénta dina paménta konsumén '


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    
    WhatsApp Online Chat!